Καλώς ορίσατε στο HOTEL Sea Breeze! Θα μας βρείτε μόλις 2 χιλιόμετρα έξω από τη Σητεία, στο νομό Λασιθίου. Η τοποθεσία μας απέχει 100 μέτρα από τη θάλασσα και σε κοντινή απόσταση από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής. Επίσης μπορείτε εύκολα να επισκεφτείτε αξιοθέατα της περιοχής, ξεκινώντας από το φρούριο της Καζάρμας μέχρι το Φοινικόδασος στο Βάι, τα περίφημα ανάκτορα της μινωικής Ζάκρου, την Μονή Τοπλού αλλά και τα ερείπια του Πρωτομινωικού οικισμού στο ψαροχώρι του Μόχλου.

Προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές σε συνδυασμό με καθαρό αέρα, λαμπερό ήλιο, πανέμορφο ουρανό και την θαλασσινή αύρα. Είτε ψάχνετε ένα όμορφο περιβάλλον για διακοπές με την οικογένειά σας, είτε είστε περαστικοί για επαγγελματικούς λόγους, σας εγγυούμαστε άνεση, χαλάρωση και ευχάριστη διαμονή!

Η πρώτη σας επαφή μαζί μας

Το lobby του HOTEL Sea Breeze, είναι πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει κατά την διάρκεια της παραμονής σας στο ξενοδοχείο μας. Μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με την πόλη της Σητείας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Η reception, ειδικά μελετημένη και επαγγελματικά καταρτισμένη, σας παρέχει τη δυνατότητα φωτοαντίγραφων, fax ή email, για όσο χρόνο βρίσκεστε μακριά από το γραφείο ή το σπίτι σας. Κάθε είδους ερώτηση ή πληροφορία είναι δεκτή στην reception του HOTEL Sea Breeze, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την πιο άνετη διαμονή προς τους φίλους - πελάτες μας!


Θα είμαστε συνεχώς στη διάθεσή σας, για να σας κάνουμε να νιώθετε σαν το σπίτι σας... μακριά από το σπίτι σας!

 
Copyright © Sea Breeze Hotel. All Rights Reserved.
Webdesign: idea! adv.Sitia