Η θέση του HOTEL  Sea Breeze αποτελεί την αφετηρία για την ευρύτερη περιοχή της Σητείας, παρέχοντας στον επισκέπτη ένα ευρύ φάσμα δράσεων και αναψυχής. Στην ανατολική Κρήτη το νησί των αντιθέσεων θα βιώσεις το καθετί, είτε αγαπάς τη θάλασσα ή το βουνό, την αρχαιολογία και την ιστορία ή κι αν ακόμη είσαι λάτρης της κρητικής κουζίνας. Η Κρήτη είναι η εκπλήρωση των επιθυμιών κάθε ταξιδιώτη.

Καταγάλανα καθαρά νερά, ιδανικά για κολύμπι ή θαλάσσια σπορ, για ψάρεμα ή κατάδυση. Ακόμα και στο βυθό της θα βρεις αμέτρητους φυσικούς θησαυρούς.
 
Τα μοναδικά σε ομορφιά βουνά της σαγηνεύουν κάθε φυσιολάτρη. Τα φαράγγια και τα σπήλαια σε περιμένουν για να τα εξερευνήσεις.
 
Οι μοναδικές στιγμές στον επισκέπτη που χαρίζει απλόχερα η Κρήτη, μένουν ανεξίτηλες στο νου και την καρδιά του κάθε επισκέπτη και είναι στιγμές που θα θυμάται για πάντα. Η Κρήτη ίσως γίνει για σένα, αυτό που έχει γίνει για πολλούς επισκέπτες….μοναδικό, ιδιαίτερο και γοητευτικό μέρος, ένα μέρος που θέλεις να έρχεσαι ξανά και ξανά.
 
 
 
activities_photosactivities_photosactivities_photosactivities_photosactivities_photosactivities_photosactivities_photosactivities_photosactivities_photos
 
 

 

 

 

Copyright © Sea Breeze Hotel. All Rights Reserved.
Webdesign: idea! adv.Sitia